בתעשיות רגישות כמו תעשיית ייצור המזון ומשקאות, גילוי פתוגנים או מיקרואורגניזמים מקלקלים יכולים להיות עניין של דחיפות - כדי להבטיח את בטיחות הצרכן, למנוע נזק למוצרים ולמזער את העלויות הנלוות.
כחברה המתמחה בתחומים אלו, מרקורי מציעה חבילת מוצרים מהיימנה ואיכותית לכל דרישות בדיקות המזון.
מגוון הפתרונות המסורתיים והמהירים שלנו לאיתור פתוגנים מכסים הן מחוללי מחלה ידועים והן פתוגנים חדשים כגון E. coli O157, , עדכון סל הפתרונות נעשה בהתאם לדרישות השוק.
פתרונות איתור מיקרואורגניזמים גורמי קלקול של חברת מרקורי מכסים מזהמים אופייניים של משקאות כגון בירה, יין ומיצי פירות.
לפרטים נוספים לחץ כאן >>